Kokgrytor till restaurang Löwet

Stolta leverantörer av kokgrytor till restaurang Löwet

Getinge Storkök levererar kokgrytor till restauranger i hela Norden. På restaurang Löwet i Upplands Väsby har vi fått förtroendet att vara med och leverera när kokgrytorna byts ut i två omgångar.

Första etappen med 2 st. 300L och 1st. 200L är här på plats. Om ett par veckor är det dags för etapp två med 2 st. 400L kokgrytor. Här blir det Getinge M5or med 600 mm. tipphöjd, automatiska diskprogram och vår smidiga fotpedal som gör så att man kan ha båda händerna fria och styra upp till 3 funktioner samtidigt. Allt för att det ska vara så användarvänligt som möjligt.

Kokgrytor som klarar mer

Det mesta av vår teknikutveckling handlar om att kokgrytan ska kunna utföra fler uppdrag med mindre manuell insats. Det finns mycket att vinna på att välja en kokgryta som både kan koka, mosa, vispa och kyla maten. För att inte tala om hur bra det är att den diskar sig själv när maten står på bordet. Våra kokgrytor är säkra, slitstarka och enkla att rengöra. 

Varje ny modellgeneration av kokgrytor har uppmärksammats för hur våra genomtänkta nyheter förenklar det dagliga arbetet. Vår nya M5-gryta har en ny kontrollpanel i form av en grafisk pekskärm som ger tydlig överblick och är enkel att använda. Det finns också möjlighet att styra flera funktioner samtidigt. Våra kokgrytor och steamkittlar är enkla att hantera, håller högsta kvalitet och skapar de bästa ergonomiska lösningarna.

Kontakta oss gärna för mer information om våra kokgrytor