50 år av förbättringar

Getinge Storkök har verkat i branschen sedan 1967 och är idag marknadsledande tillverkare av kokgrytor till storkök. Vårt goda renommé beror på produkternas höga materialkvalitet och våra sinnrika konstruktioner. Varje ny modellgeneration av kokgrytor har uppmärksammats för hur våra genomtänkta nyheter förenklar det dagliga arbetet.

Kokgrytor till storkök från Getinge Storkök

Grytor som klarar mer

Det mesta av vår teknikutveckling handlar om att kokgrytan ska kunna utföra fler uppdrag med mindre manuell insats. Det finns mycket att vinna på att välja en kokgryta som både kan koka, mosa, vispa och kyla maten. För att inte tala om hur bra det är att den diskar sig själv när maten står på bordet. Våra kokgrytor är säkra, slitstarka och enkla att rengöra.

Kokgrytor till storkök från Getinge Storkök

Säker service och nära kontakt

Våra kokgrytor håller länge och ger en låg driftskostnad. Men som med all teknik, mår de bäst av regelbunden underhållsservice. Getinge Storkök har ett nät av kvalificerade servicepartners runt om i Sverige som får kontinuerlig fortbildning och alltid kan erbjuda kompetent hjälp nära till hands. Serviceorganisationen står i sin tur i kontakt med vår produktutveckling. Tillsammans kan vi skapa ännu fler förbättringar.

Kokgrytor för storkök från Getinge Storkök

Utbildning ingår

Även om en kokgryta från Getinge Storkök är enkel att använda ingår alltid en utbildning i hur ni utnyttjar kokgrytans fulla potential. Ni får besök av en av våra kockar som går igenom användningen och lär er alla knep och finesser. Det finns även en hel del som varje användare kan göra för att laga maten på ett mer energieffektivt sätt. Med e-log™ som tillägg ökar medvetenheten och energiförbrukningen minskar markant.

Kokgrytor till storkök från Getinge Storkök

Grytor anpassade efter köket

När ett kök ska byggas om är vissa ramar och förutsättningar svåra att ändra. Getinge Storkök erbjuder tillsammans med sina återförsäljare stora möjligheter till anpassning. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet och ser fram emot att rätta in våra kokgrytor efter de omständigheter som råder i ert kök.