Tastory

Kokgryta till Restaurang Tastory

Getinge Storkök är stolta levarantörer av kokgryta till restaurang Tastory Lindhagensgatan, där vi passade på att äta en god lunch. När vi ändå var där kollade vi till deras fina kokgrytor Getinge M5BL. Vi på Getinge Storkök tackar för förtroendet!

Kokgrytor som klarar mer

Det mesta av vår teknikutveckling handlar om att kokgrytan ska kunna utföra fler uppdrag med mindre manuell insats. Det finns mycket att vinna på att välja en kokgryta som både kan koka, mosa, vispa och kyla maten. För att inte tala om hur bra det är att den diskar sig själv när maten står på bordet. Våra kokgrytor är säkra, slitstarka och enkla att rengöra. 

Varje ny modellgeneration av kokgrytor har uppmärksammats för hur våra genomtänkta nyheter förenklar det dagliga arbetet. Vår nya M5-gryta har en ny kontrollpanel i form av en grafisk pekskärm som ger tydlig överblick och är enkel att använda. Det finns också möjlighet att styra flera funktioner samtidigt. Våra kokgrytor och steamkittlar är enkla att hantera, håller högsta kvalitet och skapar de bästa ergonomiska lösningarna.

Kontakta oss gärna för mer information om våra kokgrytor