Restaurang Wallmans Copenhagen

Steamkittel till restaurang Wallmans Copenhagen

Vi är stolta leverantörer av steamkittel till restaurang Wallmans Copenhagen. En fantastiskt fin restaurang mitt i centrala Köpenhamn. Här lagar dom upp emot 1000 st. 4 rätters varje dag.

Den steamkittel dom valde är en 300L Midi där dom utöver kokning även har möjligheten att kyla ner och jäsa. I denna steamkittel ska Wallamns Copenhagen göra allt från egna fonder, soppor, risotto och allt där emellan.

Vi på Getinge Storkök AB tackar för förtroendet.

Kokgrytor som klarar mer

Det mesta av vår teknikutveckling handlar om att kokgrytan ska kunna utföra fler uppdrag med mindre manuell insats. Det finns mycket att vinna på att välja en kokgryta som både kan koka, mosa, vispa och kyla maten. För att inte tala om hur bra det är att den diskar sig själv när maten står på bordet. Våra kokgrytor är säkra, slitstarka och enkla att rengöra. 

Varje ny modellgeneration av kokgrytor har uppmärksammats för hur våra genomtänkta nyheter förenklar det dagliga arbetet. Vår nya M5-gryta har en ny kontrollpanel i form av en grafisk pekskärm som ger tydlig överblick och är enkel att använda. Det finns också möjlighet att styra flera funktioner samtidigt. Våra kokgrytor och steamkittlar är enkla att hantera, håller högsta kvalitet och skapar de bästa ergonomiska lösningarna.

Kontakta oss gärna för mer information om våra kokgrytor