Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

GDPR

Gdpr (Persondataforordningen) er en ny EU-forordning, der gælder fra 25. maj 2018. Den nye forordning erstatter PUL (persondataloven). Nedenfor er oplysninger om, hvordan vi behandler personoplysninger, cookies, sikkerhed og meget mere.

Behandling af personoplysninger

Dine personoplysninger bruges til at kunne svare på anmodninger og til kommunikation. Dataene behandles også for at kommunikere tilbud, fakturering og vigtige oplysninger. Vi videregiver aldrig dataene til tredjepart.

Kontaktformular

Når du bruger formularer på vores hjemmeside, accepterer og forstår du, at dine data gemmes, så vi har mulighed for at svare på din besked. Vi videregiver aldrig dataene til tredjepart.

Cookies

På vores hjemmeside bruger vi cookies. En cookie er en lille tekstfil, som det websted, du besøger, anmoder om at gemme på din computer. Vores hjemmeside bruger cookies til at skelne mellem, om sidens besøgende er nye eller tilbagevendende og gøre det lettere for den besøgende at bevæge sig på hjemmesiden. Cookies er ikke skadelig software og kan ikke få adgang til eller ændre andre data på din computer. De fleste browsere er oprindeligt indstillet til at acceptere cookies. Det er muligt at blokere cookies, enten alle eller kun fra specifikke hjemmesider. Dette medfører dog, at funktionaliteten på nogle sider forringes, eller at nogle funktioner ikke er tilgængelige.

Nyhedsbreve og forsendelser

Nogle gange udsender vi nyhedsbreve med nyheder eller oplysninger, som vi tror, du som bruger er interesseret i. Du kan altid afmelde dig vores forsendelser ved at klikke på "afmeld/afmeld" i slutningen af hver e-mail.

Google Analytics

Med Google Analytics får vi mulighed for at se, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. For eksempel kan vi se, hvilke sider der er mest besøgte, hvilke enheder vores besøgende bruger, hvilken browser den besøgende bruger, og dermed være i stand til at tilpasse vores sider. Vi kan også bruge disse oplysninger til fejlfindingsformål. Oplysningerne kan ikke spores tilbage til enkeltpersoner

Google Analytics Remarketing

Placerer cookies på din computer, der tillader efter dit besøg på et websted, kan Google vise dig annoncer, som du kan være interesseret i. Oplysningerne kan ikke spores tilbage til enkeltpersoner.

Hvis vi bruger Google AdWords, kan vi se gennem kode derfra, hvilke links der førte til klik. Oplysningerne kan ikke spores tilbage til enkeltpersoner.

Google Adwords Remarketing

Placerer cookies på din computer, der tillader efter dit besøg på et websted, kan Google vise dig annoncer, som du kan være interesseret i. Oplysningerne kan ikke spores tilbage til enkeltpersoner.

Læs mere om, hvordan Google bruger forskellige cookies
https://policies.google.com/technologies/types?hl=sv

Få flere oplysninger om, hvordan Google Analytics bruger indsamlede data
https://policies.google.com/privacy?gl=se

Vi håndterer følgende opgaver:

• Navn, adresse, virksomhedens identifikationsnummer/CPR-nummer, telefonnummer, e-mailadresse.

Hvor længe gemmer vi dine data

Vi gemmer dine data, så længe vores samarbejde er i gang. Du kan til enhver tid vælge at slette dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Du har ret til at afvise markedsføringsmateriale fra os og kan gøre det ved at:

• Følg instruktionerne for afregistrering i udsendelsen af vores nyhedsbreve.
  • Kontakt os via info@gsab.nu
  • Kontakt os via info@gsab.nu , hvis du ønsker en kopi af dine personlige oplysninger.

Sådan beskytter vi data og oplysninger

• Vores hjemmeside har kryptering gennem SSL-certifikater.

Ændringer og tilføjelser til vores vilkår og betingelser

Hvis vi ændrer nogen af vores vilkår og betingelser, opdaterer vi oplysningerne på denne side.
Sidst opdateret 12/1 2022.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os på info@gsab.nu